Sponsorpolitik

Hos Naturbiogas Sode vil vi gerne være en aktiv del af lokalsamfundet. For vi ved, at I kan mærke, at vi er der. Vi er i øvrigt også arbejdsplads for omkring 10 medarbejdere, hvoraf de fleste kommer her fra området. Derfor har vi besluttet, at vi hvert år afsætter 25.000 kroner, som vi giver videre til gode projekter, der kommer lokalsamfundet til gavn.

Vi er særligt optagede af, at pengene skal gå til noget med ”det grønne”, noget, der giver glade børn og unge, og noget, der bidrager til at styrke fællesskabet og sammenholdet her, hvor vi bor.

Men vi er åbne for dine gode ideer!

Kontakt os på info@nbsode.dk

 

Idéer vi har støttet:

2022

 

Fællesskab og sammenhold har været overskriften på de projekter, vi har støttet i 2022. Her har vi støttet etableringen af en ny padel-bane hos Vilstrup U.I.F, og så har vi også givet et bidrag til Øsby Festuge, der bliver arrangeret af Øsby Idrætsforening og Beboerforeningen for Øsby og Omegn. 

Desuden er vi annoncesponsor for Aarøsund Medborgerhus på www.aarosund.dk 

 

2021

 

 

 

Tanja Pohl – med ny elcykel

Dagplejer Tanja Pohl ønskede sig en el-cykel, så hun kunne tage dagplejebørnene med på lidt længere ture i lokalområdet. En tur til stranden – eller bare ud i det blå. Hun sendte en ansøgning med budget, hvor hun forklarede sit behov – og det valgte vi at imødekomme.